понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Позбутися від осінньої депресії легко!

    


   Сучасні люди часто схильні до осінньої депресії. За даними статистики Всесвітньої організації охорони здоров'я, з подібною проблемою стикається кожен п'ятий житель Землі.
    Подібна проблема цілком з'ясовна - осінні дощові вечори або похмурі сірі будні, як ніколи, привертають до смутку і меланхолії.
   Ось вам декілька порад, які допоможуть вам легко позбутись від осінньої нудьги і побороти депресію.
   Ходіть на прогулянки. Пожовкле листя, сонне небо, вечірні сутінки – найкращий фон для роздумів під час довгих неспішних прогулянок.

    Згадайте, яке хобі приносило вам задоволення в дитинстві. Можливо саме час розпочати робити те, що подобається.
    Робіть  своє життя яскравішим: ходіть у кіно, театри, на природу, в походи. Познайомтесь  з новими людьми, побільше спілкуйтесь зі своїми друзями, рідними, сусідами. Можливо хтось підкине вам чудові ідеї на майбутнє.

    Візьміть за правило щодня робити ранкову гімнастику або запишіться в тренажерний зал. Адже спорт не тільки робить нас здоровими, але також сприяє виробленню гормону щастя і вихованню самодисципліни.

    Додайте в своє життя яскравих емоцій. Змініть імідж, сходіть на побачення або влаштуйте романтичну зустріч своїй половинці. Також додайте і у свій інтер’єр більше світлих та яскравих кольорів, адже яскраві кольори – це те, що зможе урізноманітнити сірі осінні будні і допоможе повернути літню атмосферу та настрій.
   А сама головна порада - частіше посміхатися і насолоджуватися життям кожного дня!)

Немає коментарів:

Дописати коментар