пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Робота уманських правоохоронців вражає своєю швидкістю і мобільністю.



Відразу після скоєння злочину, а саме крадіжка мобільного телефону, уманські правоохоронці затримали грабіжника. Зловмисник з метою  здійснити невідкладний дзвінок вирвав із рук 53-річної жительки м. Умань мобільний телефон після чого кинувся тікати.

Крики про допомогу відразу помітив черговий наряд поліції, який в цей час здійснював заходи по забезпеченню безпеки у місті. Як повідомила потерпіла, вона щойно стала жертвою грабіжника, який силоміць заволодів її мобільним телефоном, після чого зник у невідомому напрямку. За описом підозрюваного, співробітники поліції розпочали його пошуки.  І для цього їм знадобилось декілька хвилин, адже зловмисник був неподалік місця скоєння злочину із незаперечним доказом його вини – мобільним телефоном потерпілої.  Як з’ясувалось,  20-річний місцевий житель вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічну протиправну діяльність. Своєї вини чоловік не заперечує та повідомив, що викрав мобільний через причину термінового дзвінка.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар