пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Під домашнім арештом опинилися Уманські поліціянти-хабарники

  

    Прокуратура Черкаської області розслідує кримінальне провадження за фактом вимагання та отримання 09.09.2016 працівниками Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області неправомірної вигоди в сумі 3000 гривень за не притягнення до адміністративної відповідальності та повернення посвідчення водія, технічного паспорту на автомобіль одного з жителів області.
     10.09.2016  поліцейському та старшому інспектору Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області повідомлено про підозри у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
     Крім того, ухвалами Придніпровського районного суду м. Черкаси від 14.09.2016 вказаних працівників поліції відсторонено від займаних ними посад.
     Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувальних актів до суду в розумні строки.
Джерело: http://vycherpno.ck.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар