четвер, 22 вересня 2016 р.

На яку осінь слід чекати українцям цього року


Цього року осінь не забарилась і швидко полонила холодною погодою Україну. Чи слід українцям ще чекати на потепління, ми дізнавались у метеорологів.
У вересні 2016 року опадів буде зовсім небагато, в жовтні стартує період осінніх дощів і вже в листопаді на українців чекає сніг. Іншими словами, осінь буде дивувати різноманітною погодою. Прогноз був складений метеорологами сайту Метеопрог.
Погода на осінь 2016. Вересень розпочнеться з теплої погоди, але вже після перших чисел температура буде потроху знижуватися. За даними Анатолія Прокопенка, який займає пост заступника голови Укргідрометцентру, температура знизиться до 16 градусів тепла.
У жовтні бабине літо чекати не варто, в 2016 році воно відвідає Україну у вересні. У цей період температура буде в межах від 12 до 16 градусів тепла, практично без опадів.
Протягом всього жовтня максимальна температура буде не вище 13 градусів тепла, очікуються регулярні дощі і часом нічні заморозки.
Листопад в Україні очікується сирим і прохолодним. Термометри не показуватимуть більше 8 градусів тепла. З другої половини листопада розпочнуться регулярні дощі з мокрим снігом.

Леонід Горбань, "народний синоптик", обіцяє холод наприкінці вересня, нічні заморозки у кінці жовтня та сніг у листопаді. Зима буде сніжною і морозною, за словами Горбаня.

Немає коментарів:

Дописати коментар